HTML

ELEKTROLLER BLOG

Az oldalt hiánypótló hír- és ötletforrásnak szánjuk az elektromos rollerek iránt érdeklődők számára.

Időjárás

Budapest szmogtérképe

Programajánló

2012. március 7-10.
Taiwan

Taipei International Cycle Show

2012. március 24-25.
Berlin

VELOBerlin

2012. április 29-május 1.
Győr

Széchenyi Futam

2012. szeptember 1-3.
Friedrichshafen

Eurobike

Még mindig autóval jársz?

Követés

Licenc

Creative Commons Licenc

Elektromos roller és egyéb városi kétkerekűekről hírek, tesztek, ötletek

2012.03.01. 08:41 Elektroller
 

Ma nyit a Bringaexpo 2012!

Címkék: kiállítás bringaexpo

 Forrás: http://kerekparosklub.hu/

Idén újra Bringaexpó, a tavalyi helyén, a BNV B pavilonban! Amit kiemelnék a hírből: ezúttal ki is lehet próbálni az elektromos járműveket, és csak reméljük, hogy lesznek elektromos rollerek is! :)

Új kiállítók, új márkák, kipróbálható elektromos és különleges kerékpárok! Az itthon elérhető teljes bringás paletta megtekinthető az ötödik, jubileumi PORT.hu kerékpáros kiállításon. 6500 négyzetméteren, mintegy 60 kiállító várja az érdeklődőket, március 1-4. között 10:00-18:00 óráig a Hungexpo B pavilonjában.

A sok színes és érdekes bringán és kiegészítőn túl a hazai kerékpáros rendezvények és turisztikai régiók is megjelennek ajánlataikkal. A kiállítók és a kiállított márkák listája, valamint a részletes standbeosztás megtekinthető a rendezvény honlapján a www.bringa.hu/expo oldalon.

A látogatók részére ingyenes és őrzött ruhatár üzemel a B pavilonban, illetve a 200 „férőhelyes" MOL Bringapont kerékpártároló várja a drótszamárral érkezőket a Hungexpo I-es főkapuja mellett.
A látogatók részére egy nagyméretű tesztpálya is üzemel a B pavilonban, melyen elektromos rásegítésű és egyéb különleges (fekvő, összecsukható) kerékpárokat lehet kipróbálni, a Velencei-tó makettja körül tekerve. Aki szeretné megmutatni erejét, a színpadon felállított Sprint&Roll versenyben mérheti össze tudását, ahol a cél, adott táv legrövidebb időn belüli teljesítése lesz a fixen felállított görgőkön. A jubileumi, ötödik PORT.hu Bringaexpo programját további kerékpáros nyereményjátékok és túrabeszámolók is színesítik.
 
A hétvégi napokon a belépőjegy mellé idén is megkapják a vendégek a PORT.hu Bringaexpo különszámot, a 64 oldalas kiadvány a kerékpáros világ színes hírein túl, hazai bringás túraajánlatokat, hasznos tanácsokat, tippeket és technikai érdekességeket is tartalmaz. A nyitónap az előzetesen regisztráló iskolai osztályok ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon érhető el.
 
Érdemes az interneten, elővételben megvenni a jegyet, ezzel kedvezményes áron juthatsz a belépőhöz, mely a PORT.hu Bringaexpoval azonos időben lévő kiállításokra (Utazás, Boat-Show, Karaván) is érvényes. Előzetes jegyvásárlás itt: www.bringa.hu/expojegy.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroller.blog.hu/api/trackback/id/tr584257471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása